PDF Omzetten

Windows 8 / 7 / XP

PRIJS

€ 49,95
box

PDF omzetten naar Word

In deze instructie gaan we u meer vertellen over hoe u een PDF document om kunt gaan zetten naar een Word document. Misschien wilt u wel een PDF document verwerken in een gedeelte van een Word document en dan is dit ook mogelijk. Ten eerste heeft u hiervoor het programma PDF Bewerken nodig, als u dit heeft geopend dan ziet u het volgende beeld:

U opent dan het PDF bestand wat u om wilt gaan zetten naar een Word bestand. Dit kunt u doen door bovenaan de pagina op 'Bestand' te klikken en dan voor 'Openen' te kiezen. U krijgt dan de verkenner van uw computer te zien en kiest het PDF bestand wat u nodig heeft. Wij gebruiken hiervoor het voorbeeldbestand en als we dit hebben geopend dan ziet dit er zo uit:

Het omzetten naar een Word bestand is dan heel erg eenvoudig. U selecteert alle tekst die u om wilt zetten naar het Word document. Dit kan dan alle tekst van het document zijn maar u kunt ook een gedeelte van de tekst selecteren. Wanneer u alle tekst wilt selecteren dan kunt u dit doen door Control+A te gebruiken. Wilt u slechts een gedeelte van de tekst selecteren dan kunt u dit doen door deze teksten te selecteren met de muis en de linkermuisknop ingedrukt te houden.

Het werkt supersimpel; Je opent het PDF bestand, en kopieert met slechts enkele muisklikken de inhoud naar een nieuw word document.

Heeft u de tekst geselecteerd die u om wilt zetten dan klikt u op de tekst met de rechtermuisknop. U ziet dan dat er een menu geopend wordt, dit ziet er dan als volgt uit:

U ziet onderaan 'Kopiëren' staan en dit klikt u aan. Vervolgens opent u een nieuw Word document, ook hier klikt u weer op de rechtermuisknop. In plaats van kopiëren kiest u dan voor 'Plakken'. U ziet dat de tekst dan verschijnt in het document. U kunt de tekst plaatsen waar u wilt. U gaat met de cursor op de plaats staan waar de tekst geplaatst moet worden en plakt de tekst. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het bestand op te slaan.

U kunt dus ook een PDF bestand gaan plakken in een al bestaand Word document. Misschien wilt u wel een gedeelte van het PDF bestand gaan plakken in een Word bestand wat ook al tekst heeft. Ook dit is geen probleem. U selecteert dan weer de tekst uit het PDF document die u in het Word document geplaatst wilt hebben en kiest voor kopiëren. Daarna opent u het Word bestand waar de tekst in geplaatst moet worden. U gaat met de cursor van de muis staan op de plek waar de tekst ingevoegd moet worden en klikt weer de rechtermuisknop. U kiest dan weer voor plakken en u zult zien dat de tekst in het Word document verschijnt.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Wilt u een gedeelte tekst uit een Word document plakken in een PDF document dan opent u het Word document en u selecteert het gedeelte tekst wat in het PDF document geplaatst moet worden. U kiest met de rechtermuisknop voor kopiëren en opent het programma PDF Bewerken. Daar opent u het PDF document waar de tekst uit het Word document in geplaatst moet worden. U plaatst de cursor van de muis op de plek waar de tekst moet komen en kiest dan weer voor plakken. U ziet dat de tekst dan in het PDF document geplaatst wordt. Om het weer op te slaan als PDF document kiest u bij bestand voor 'Exporteren als PDF'. Dit ziet u in de onderstaande afbeelding:

U kunt dan het PDF bestand een andere naam geven of deze zo laten als die is. U ziet hoe makkelijk het is om een gedeelte van een PDF bestand in een Word document te plaatsen. Ook andersom is mogelijk.

Het programma PDF Bewerken is dan ook uw een prima hulpmiddel om aanpassingen te maken in PDF documenten. Alles is mogelijk en naast dat u het kunt omzetten naar een Word document kunt u het nog vele andere formaten gaan omzetten. Dit kunt u doen door bij bestand te kiezen voor 'Exporteren'. U ziet dan vele extensies waarin het bestand opgeslagen kan worden. We mogen wel stellen dat het programma PDF Bewerken onmisbaar is als u veel administratieve werkzaamheden moet verrichten. Of u nu PDF bestanden aan moet passen of moet omzetten naar een andere bestand, het is allemaal mogelijk.

Klik hier voor deze software. Voor slechts € 49,95 (tijdelijke kortingsaanbieding) kun je meteen aan de slag!

De software is geschikt voor de besturingssysstemen van Windows. Download nu en binnen enkele minuten is de software geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Deze software is de makkelijkste en goedkoopste optie om PDF bestanden te kunnen openen en bewerken in Office software. U betaalt slechts eenmalig € 49,95 en kunt de software vervolgens onbeperkt gebruiken op uw PC of laptop.

  • Simpel bestanden omzetten naar Word formaat.
  • Geschikt voor Windows XP, Vista en Windows.
  • Na betaling meteen downloaden en beginnen.
  • Niet goed geld terug!
  • Tijdelijke aanbieding van € 99,95 voor € 49,95!